Skip to main content
További részletekért kattintson a képre
További részletekért kattintson a képre
Emésztőszervi problémák

Emésztőszervi betegségek sajnos az egész családomat sújtják. Anyai ágon 3 generáció vastagbél rákban halt meg. Édesanyám egy vírusos fertőzést követően Crohn beteg lett amikor 11 éves voltam. 60 cm bélszakasz elhalt az ileocoecalis szakaszon, amit eltávolítottak. 11 éves korom óta állandó hasi panaszai voltak. Nem tudtunk elmenni sehova, a betegsége bekényszerítette a lakásba. Ha mentünk, akkor csak nyugtató, Reasect és WC útvonal tervezés mellett mert elindulni, egész napos éhezés mellett. A családnak sem volt könnyű, sem a körülmények, sem a tehetetlenség miatt. 30-as éveim közepén már az enterális bélbetegségekkel és azok megelőzésével foglalkoztam az állettenyésztésen belül. Az észrevételeim igazolódtak és ennek köszönhetően édesanyám is emésztőszervi bántalmak nélküli életnek örvend. Az Ő kálváriája 20 évig tartott. Ezért célom a humán területen a prevenció-, és bélflóra egyensúly fenntartásának hirdetése.

Mélyoszcillációs terápia

Működése

A mélyoszcilláció a kezelt területen egy mélyreható, tartós hatású rezonanciarezgése által működik. Ha az emberi testet két elektróda közé helyezzük, akkor az elektródák között elektrosztatikus mező keletkezik. Amikor ez az elektrosztatikus mező pulzál, és az egyik elektróda mozog, a közöttük lévő szövetek rezonálni kezdenek, azaz ritmikus alakváltozás jön létre. Így a kezelést követően a kezelt területeken bekövetkezik a folyadékegyensúly. A környező szövetek sejtjei, a nyirok és vérerek közötti folyadékáramlás folyamatossá válik, a fájdalmat és további szöveti károsodást okozó káros anyagok pedig megszűnnek.

Mikor használhatjuk a mélyoscillációt?

Akut sérülések azonnali kezelése, műtét előtt, műtét után, nagyon fájdalmas állapotok megszüntetésére alkalmas ödémák, sportsérülések, nyirokkeringés annak áramlásának gyorsítása, veleszületett, örökletes, krónikus légúti és emésztőrendszeri panaszokat okozó megbetegedések estében, műtétek utáni gyulladás csökkentése, sebgyógyulás elősegítése. Protetizált-, implantált területek egyaránt kezelhetők.
Kontraindikáció (Használata nem javallott)

Ellenjavalt

Heveny gyulladás és fertőző betegségek alatt
Kezeletlen cukorbetegség,
Kezeletlen magas vérnyomás
Aktív TBC, trombózis, orbánc esetén
Pacemaker és egyéb elektronikus implantátumokkal rendelkezőknél
Menstruáció idején
Várandósság idején